Κάλεσμα προς δημοκρατικούς, προοδευτικούς πολίτες για να έρθουν στους Πειρατές

Αγαπητοί συμπολίτες μου, ονομάζομαι Βασίλης Περαντζάκης,

Στις 16 Νοεμβρίου είχα την τιμή να προταθώ και να ψηφιστώ Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας.

Από αυτήν τη θέση θέλω να προσκαλέσω δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες που συμφωνούν με τις αρχές του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας να γίνουν μέλη και να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας για μία πρόταση πολιτικής που δεν συμβιβάζεται με τα συμφέροντα λίγων.  Για μία Ελλάδα δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και προόδου προς ένα ευοίωνο μέλλον για τα παιδιά μας.

Ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούριο για Ελληνικό κόμμα. Έχουμε συνηθίσει όλοι ο πρόεδρος σε κάποιο κόμμα να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Όχι. Είμαι εδώ για να συντονίζω και να βοηθήσω στην διάδοση των ιδεών μας, των ιδεών του Κόμματος Πειρατών.  Είμαι απλό μέλος με μία ψήφο. Δεν θέλω ούτε θέση σε ψηφοδέλτια, ούτε καρέκλα, ούτε μισθό από το κόμμα. Θέλω να φέρω στο επόμενο διάστημα 1000 νέους Πειρατές που θα δημιουργήσουν πολιτική, αναπτύσσοντας το πρόγραμμα του Κόμματος Πειρατών στα πλαίσια των θέσεων και των αρχών μας σε νέους τομείς. Να το επεκτείνουμε και να το βελτιώσουμε μαζί όπου ήδη έχουμε κάτι να πούμε.

Θέλω να φέρω στο κόμμα ανθρώπους με γνώσεις σε όλους τους τομείς της πολιτικής που μπορούν να βάλουν το εγώ τους στην άκρη για το συμφέρον των συνανθρώπων τους.

Χρειαζόμαστε ανθρώπους με γνώσεις και ενσυναίσθηση.

Αν σας ακούγεται ενδιαφέρον και θέλετε να μάθετε περισσότερα, στείλτε ένα email στο info@pirateparty.gr με θέμα “Κάλεσμα” για να γνωριστούμε και να δούμε πως θα προχωρήσουμε μαζί.

Βασίλης Περαντζάκης
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
Προγραμματιστής / Αναλυτής

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.