Η πανδημία, η αποτυχία της λογικής και οι απατεώνες που εκμεταλλεύονται την κατάσταση (@Νίκος Αντωνιάδης και @Δημήτριος Πόντικας)

Όλες οι κρίσεις παρέχουν και ευκαιρίες. Αυτό ξέρουμε από την οικονομική θεωρία. Αυτό που δεν λέει όμως η θεωρία αυτή, είναι ότι όσο χειρότερη είναι η κρίση, τόσο περισσότερο βρίσκουν ευκαιρία οι απατεώνες να βγουν στην επιφάνεια, κοροϊδεύονται κόσμο για να βγάζουν χρήματα από το τίποτα.

Μέγα παράδειγμα, ο δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης, που προσωπικά θεωρώ κυνηγό ασθενοφόρων και συκοφάντη λόγω της δράσης του αυτήν την περίοδο.

Το πρώτο που έχει κάνει είναι ότι έχει φτιάξει μία βιομηχανία εξωδίκων που βαπτίζει μηνύσεις και παίρνει χρήματα από τα θύματά του, ευκολόπιστους συμπολίτες μας, που πείθονται από θεωρίες συνωμοσίας, όπως αυτές που στηρίζει ο δικηγόρος αυτός.

Ένα δεύτερο που έχει κάνει, είναι ότι συνεργάζεται με έναν επίσης απατεώνα, χωρίς πτυχίο, με το όνομα Δημήτριος Πόντικας, που παρουσιάζεται ως ερευνητής γιατρός, δηλώνει συνάδελφος πτυχιούχων γιατρών (αυτό είναι ποινικά κολάσιμο)  και φυσικά αρνείται να παρουσιάσει οποιαδήποτε απόδειξη σπουδών, γιατί προφανώς δεν έχει. Με αυτόν τον τύπο λοιπόν, γυρίζουν κάτι δακρύβρεχτα βίντεο όπου επικαλούνται τις γελοίες τους συνωμοσίες και κατηγορούν σύσσωμη την επιστημονική κοινότητα ότι συμμετέχει σε δολοφονίες και οργανωμένο σχέδιο “μείωσης πληθυσμού”, αν και το τελευταίο νομίζω το κάνουν για να επικαλεστούν ψυχική ασθένεια όταν κληθούν να απολογηθούν στο δικαστήριο για τα εγκλήματά τους.

Το τρίτο και χειρότερο, σαν να μην έφτανε το κακό που κάνουν με τις ανοησίες που διαδίδουν, δίνουν και συμβουλές σε ασθενείς, πως θα φύγουν από τα νοσοκομεία και πως θα αρνηθούν την διασωλήνωση, με αποτέλεσμα να ξέρουμε τουλάχιστον τρία άτομα που πέθαναν μετά από αυτές τις “συμβουλές”.

Όλα αυτά τα κάνει με έναν μανδύα νομιμότητας, όπως νομίζει ο ίδιος, αλλά φυσικά αυτό δεν τον καλύπτει όταν μιλάμε για θανάτους και ξεκάθαρα ψέματα. Το να δίνεις απόδειξη για τις υπηρεσίες σου, δεν αναιρεί τις ευθύνες για αυτό που προκαλείς.

Ο “κύριος” αυτός λοιπόν, εδώ και καιρό απειλεί πολλούς που τον εγκαλούν, για τα ψέματα, με μηνύσεις. Το μόνο που κάνει όμως στην ουσία είναι να βάζει άρθρα στο site του με γελοίες κατηγορίες ή με screenshot από προσωπικές συζητήσεις ή post σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης και να υποννοεί διάφορες ανοησίες, με σκοπό να εκβιάσει την σιωπή τους.  Δεν έχει κάνει ούτε μία μήνυση.

Μέχρι σήμερα δεν ήθελα να ασχοληθώ δημόσια με τον “κύριο” αυτό καθώς ως αντιπρόεδρος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας δεν ήθελα να φανεί ότι εκμεταλλεύομαι το θέμα πολιτικά, γιατί ΔΕΝ είναι πολιτικό. Πολιτικό θέμα είναι η αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας από την Κυβέρνηση,  είτε λαμβάνοντας μέτρα πολύ αργά, είτε αλλάζοντας κατευθύνσεις χωρίς λόγο, αλλά η ίδια η πανδημία είναι θέμα υγείας και με την  υγεία δεν παίζουμε. Ο Νίκος Αντωνιάδης όμως και οι συνεργοί του παίζουν δυστυχώς με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακόμα περισσότερα θύματα. Το ίδιο κάνουν βέβαια και πολλοί άλλοι, μερικοί με θέσεις πανεπιστημιακές, όπως ο κύριος Κούβελας, ο κύριος Φαρσαλινός, για πολιτικούς λόγους, αυτοί οι δύο με μεγάλη προσοχή όμως να μην φανούν ότι νταντεύουν τους αρνητές της πανδημίας και των εμβολίων, αλλά αυτό κάνουν στην ουσία. Αντίστοιχα άλλοι, όπως ο καρδιολόγος Αρβανίτης που έχει πει ακόμα και για μαγνητάκια στα εμβόλια, μπερδεύοντας τα παραμαγνητικά νανοσωματίδια που δεν υπάρχουν καν στα εμβόλια αυτά, με τα φερομαγνητικά υλικά και τους μαγνήτες, διαδίδουν συνέχεια fake news, παραποιώντας στοιχεία και κοροϊδεύοντας έτσι ανθρώπους που δεν έχουν τις γνώσεις να το αντιληφθούν.

Αποφάσισα τελικά ότι ίσως πρέπει να το εκμεταλευτώ πολιτικά. Γιατί αν πείσω έστω και έναν που κοροϊδεύει ο Αντωνιάδης, να αλλάξει πορεία, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Ψάξτε τον. Μην τον αφήνετε να σας λέει ότι ανοησίες του κατεβαίνουν στο κεφάλι.

Έχει χαθεί κάθε λογική, ενώ η κυβέρνηση παρακολουθεί ως απλός θεατής να σκοτώνουν 20 χιλιάδες τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, ή με υποκείμενα νοσήματα, ενώ μαζί χάνονται και 2-3 χιλιάδες που κατά τα άλλα είναι υγιείς και θα γλίτωναν με ένα απλό εμβόλιο ή αν τηρούσαν κάποια απλά μέτρα όπως αποστάσεις και μάσκες. Έτσι γλιτώνει και μερικές συντάξεις η κυβέρνηση. Κάτι για ευκαιρίες που είπα στην αρχή.

Αναμένω με αγωνία την μήνυση που προχθές είπε ότι ελπίζω να μην την κάνει. Ας τολμήσει. Δεν το πιστεύω βέβαια, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι νταήδες και μόλις τους βγεις μπροστά, κάνουν τον ψόφιο κοριό.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.